Nature-inclusive design

Botanictub Studio Floris Schoonderbeek - Recalculating Route

Ontwerper Floris Schoonderbeek presenteert tot februari 2021, vijf baanbrekende, natuur-inclusieve en routine veranderende producten in de Kazerne – Home of Design, Eindhoven. De voorlopige uitkomst van zijn experimentele Fieldstation roadtrips.

Rond zijn mobiele studio nodigde Floris andere denkers en doeners uit om spelenderwijs producten te realiseren die bijdragen aan een kwalitatief hoogwaardig bestaan in harmonie met de natuur. Zoeken, ervaren, proberen. Beleving is elementair om een duurzame gedragsverandering te bewerkstelligen. Vanuit de overtuiging dat een nieuwe notie over een rijk bestaan essentieel is voelt Floris de urgentie om producten te ontwikkelen die nieuwe gewoontes en bevindingen in zich dragen.

Zo wordt een regenton niet alleen een functioneel duurzaam object, maar ook een les in (regen)watergebruik. En laat de Botanictub zien hoe je rust en luxe kunt ervaren in een natuurlijke omgeving, waarbij je ondertussen een positieve impact hebt op die omgeving. Kortom: een rijk leven door en in balans met de natuur.

Recalculating Route is een aanmoediging om een andere afslag te nemen. Plan je bezoek in de professionele omgeving van de Kazerne via florisschoonderbeek.com en volg de voortdurende roadtrip van Floris op Instagram studioflorisschoonderbeek. Floris geeft vanuit Eindhoven op afspraak persoonlijke (virtuele) tours over de expositie.

0 replies on “Nature-inclusive design”