Zomerse verlokkingen: Summer Afternoon Tea

De geroemde Summer Afternoon Tea van Waldorf Astoria Amsterdam wordt weer geserveerd in de Peacock Alley, het kloppende hart van het hotel. Ieder seizoen weten Executive Chef Sidney Schutte en Patissier Vipin Charly te verrassen met verschillende smaken en ingrediënten. Ditmaal creëerden ze een verrukkelijke ‘Summer in the City’ Afternoon Tea.

Het thema ‘Summer in the City’ is fenomenaal vertaald naar luxe hartigheden, zoetige taartjes en heerlijke scones. Zo werken de Chef en Patissier als ware kunstenaars met ingrediënten als goudsbloem, zonnebloempitten, vlierbloesem en rabarber, gecombineerd met zomerfruit als aardbeien, framboos en mango.

Tijdens de Afternoon Tea geniet je van de unieke’ Place Vendôme’ gedoopte groene thee, die fruit en bloemen op een wonderbaarlijke manier laat samenkomen. Daarnaast wordt de ‘Jade of Africa’ geschonken. Deze Zuid-Afrikaanse rode thee heeft een zachte geur van rode bessen en zonnebloembladeren.

Reserveer een tafel voor de Afternoon Tea via de website van Waldorf Astoria Amsterdam. De Afternoon Tea is beschikbaar van 2 juli t/m 29 augustus. Deze wordt elke vrijdag, zaterdag en zondag geserveerd in de iconische Peacock Alley van 15:00 tot 17:00 uur voor € 58,50 per persoon.

Over Waldorf Astoria Amsterdam

Ervaar tijdloze elegantie en persoonlijke service in deze 17e-eeuwse paleizen aan de Herengracht in Waldorf Astoria Amsterdam. Het vijfsterrenhotel beschikt over 93 elegante kamers, lofts en suites met een uniek karakter, authentieke details, kamerhoge ramen en luxe meubels. Deze historische bestemming beschikt over ongeëvenaarde faciliteiten, inclusief de luxe Guerlain spa en het met twee Michelinsterren bekroonde Spectrum, de iconische Peacock Alley en intieme Vault Bar.

0 replies on “Zomerse verlokkingen: Summer Afternoon Tea”