Zevengangen dessertmenu bij pop-up De Dessertclub

Op 23 juli is op het Zwitsalterrein in Apeldoorn het eerste dessert only restaurant van Nederland geopend. Pop-up De Dessertclub biedt een maaltijdvervangend zevengangen dessertmenu van meesterpatissier Bart de Gans. De Dessertclub zal t/m begin september vier avonden per week geopend zijn – van donderdag t/m zondag – en biedt per avond plek aan maximaal 60 personen. 

Bij De Dessertclub krijgen gasten eten uitsluitend desserts geserveerd, van hartig tot zoet. De Dessertclub zorgt voor een perfecte balans en brengt je soms op het verkeerde been. Zo wordt als hoofdgerecht een steak gemaakt van chocolade geserveerd. Meesterpatissier, winnaar van ‘De Lekkerste Bonbon van 2012’ en kandidaat en jurylid bij nationale en internationale vakwedstrijden Bart de Gans: ‘De desserts zijn lang niet alleen maar zoet, maar bevatten ook voldoende hartige elementen. We maken in de gerechten zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke suikers en zoetstoffen uit pure ingrediënten. Hiermee voorkomen we een suikerbom en krijgen onze gasten een variatie aan desserts.’

Het zevengangenmenu à € 55 is uit te breiden met een wijn- of cocktailpairing. Wacht niet te lang met reserveren want het betreft een pop-up concept dat slechts vier dagen per week tot begin september geopend zal zijn.  Om te reserveren klik hier.

0 replies on “Zevengangen dessertmenu bij pop-up De Dessertclub”