Winterdip? Tijd voor wat Chocktherapy

Last van een winterdipje? Tijd om jezelf te verwennen met de nieuwe Winter Limited Editions van Lovechock. Almond Crunch & Cinnamon brengt de overheerlijke smaak van een kerstmarkt met zich mee en Winter Spice & Mandarin – wegens succes nogmaals uitgebracht – is de perfecte combinatie om je in gedachten te laten genieten van de warme zomerzon. Gemaakt van de beste cacao uit Ecuador en Peru word je zeker verrast door de deze intense smaaksensaties.

Lovechock is in 2009 in Amsterdam opgericht uit passie voor rauwe veganistische voeding en was de eerste producent van rauwe chocolade in Europa. Sinds het begin wil het bedrijf vooral één ding: laten zien dat bewust eten echt lekker kan zijn. En dat het ook mogelijk is om te eten zonder een schuldig geweten te hebben. Toen de oprichters van Lovechock in 2009 stuitten op de geweldige eigenschappen van rauwe cacao, was het meteen duidelijk: we moeten chocolade maken. Maar dan anders. Een die werkelijk bijdraagt aan het welzijn van mensen en de planeet op een duurzame manier.

Het Lovechock assortiment bestaat nu uit acht tabletten en elf repen in verschillende smaken. Plus twee limited editions en een multipack. De Limited Editions (€ 3,99) en de Real Chocolate Experience For All Your Senses (€ 6,69) zijn vanaf 1 november 2021 verkrijgbaar in bio- en gezondheidswinkels.

0 replies on “Winterdip? Tijd voor wat Chocktherapy”