VINVIN: dé webshop voor exclusieve wijnen

Is het ook jouw voornemen om dit jaar minder maar betere wijnen te drinken? VINVIN Wines, het nieuwe exclusieve online wijnplatform is sinds kort live.

Exclusief online wijnplatform

Eén platform met iconische producenten, epische wijngebieden en alle kennis en ervaring die daarbij hoort om over de luxe service (opties) nog maar niet te spreken. Super Tuscans, Premier Cru Champagnes en Grand Cru Classés, maar ook verrassende vegan wijnen, minerale top Chablis en klassiek elegante Côte d’Or parels behoren tot de collectie. Alle wijnen zijn vooraf geselecteerd op natuurlijke herkomst, duurzaamheid en authenticiteit.  

300 unieke wijnen

De collectie van maar liefst 300 unieke wijnen komen van meer dan vijftien exclusieve wijnhuizen uit de Europese topgebieden. Bij prachtige wijnen kan het beste glaswerk natuurlijk niet ontbreken. Dus ook voor het ‘state-of-the-art’ glaswerk van het onovertroffen merk Zalto kun je terecht in de webshop. En wil je graag familie of vriend verrassen met een luxe wijncadeau, bestel dan een van de oogstrelende samengestelde wijnboxen met de favorieten van de oprichters zelf.  

VINVIN Wines

VINVIN Wines, opgericht door Corinne Hofland en Marcel Just de la Paisières, beide wijnexperts, en Frank Laurentius, gepassioneerde wijnliefhebber en ondernemer, is er voor de consument die op zoek is naar die ene speciale fles, maar ook voor Private Buyers en (beginnende)wijnverzamelaars. Deze hebben de mogelijkheid om lid te worden van het “exclusieve members platform” met unieke privileges. Persoonlijk contact met de wijnmakers, exclusieve masterclasses en wijnreizen, als eerste aanspraak op speciale releases en jaargangen, adviezen van wijnexperts.

De collectie omvat onder meer wijnen van de domeinen van spraakmakende en beroemde wijnproducenten als Pascal Jolivet (Loire), Famille Hugel (Elzas) en Xavier Monnot (Bourgogne, Meursault) maar ook Fattoria dei Barbi (Toscane), Weingut Högl (Wachau),  Château La Tour de l’Évêque & Petale de Rose (Provence), Domaine d’Henri (Chablis) en Marc Hebrart (Champagne). Daarnaast zijn er wijnen uit Bordeaux, Rioja, Piemonte, Veneto en Rueda.

Je kunt je hier inschrijven op overzichtelijke en informatieve website waar je deze parels niet alleen kunt bestellen maar ook om advies kunt vragen.

0 replies on “VINVIN: dé webshop voor exclusieve wijnen”