Valentijnsliefde voor restaurants

Valentijnsdag, normaliter een van de populairste dagen van het jaar om uit eten te gaan, ziet er dit jaar voor de horeca heel anders uit. Om restauranteigenaren, chefs en bedienend personeel een hart onder de riem te steken, roept TheFork consumenten op om via een Valentijns-videoboodschap een hartenkreet in te sturen voor de restaurantbranche. TheFork levert de videoboodschappen op Valentijnsdag persoonlijk af bij de restaurants.

De dag van de liefde is een passende dag om restaurants, van huis uit de plek waar romantiek tot bloem komt en gevierd wordt, in het zonnetje te zetten. Wil jij je favoriete restaurant of chef een hart onder de riem steken? Stuur dan je videoboodschap in en vertel hen wat je het meeste mist; de fantastische sfeer die voor de leukste avondjes uit hebben gezorgd? Dat ene dessert, de mooie wijnkaart of het feit dat je er altijd zo heerlijk in de watten gelegd wordt? Kun je niet kiezen? Je mag zelfs voor de gehele horeca een hartenkreet opnemen!

De boodschap mag naar love@thefork.com Alle overige info is hier te vinden.

Steun in moeilijke tijd

Het team van TheFork is dagelijks in contact met restaurants. Deze restaurants delen in deze periode positieve maar ook veel verdrietige verhalen. Door Nederland op te roepen hun lieve, hartverwarmende berichten met de restaurants te delen, hopen we de restauranthouders in deze zware tijd een beetje positiviteit en liefde te brengen.

0 replies on “Valentijnsliefde voor restaurants”