Tiny Tony’s to share (maar het hoeft natuurlijk niet)

Na ’t succes van Tiny Tony’s in een doosje, komen ze nu ook in hele handige uitdeelzakken in de classic regenboogmix of melk karamel zeezout smaak.  Alle Tiny’s zijn gemaakt van 100% slaafvrije chocolade van volledige traceerbare bonen en cacaoboter uit West-Afrika. Dat is dus genieten en impact maken tegelijkertijd. Vanaf nu te koop in de meeste supermarkten.

De Tiny Tony’s uitdeelzakken zijn er in verschillende varianten: in een kleurrijke regenboogmix met tien verschillende smaken of alleen melk karamel zeezout. Bij Albert Heijn liggen naast de regenboogmix en de melk karamel zeezout zak, nog twee extra varianten; de melk en de melkmix, dit zijn alle melksmaken in de mix. Dat wordt samen grabbelen naar je lievelingssmaak.

Nieuwe plek in het schap
De Tiny Tony’s uitdeelzakken zijn sinds begin juli verkrijgbaar in de meeste supermarkten waar ze (anders dan met het Tiny doosje!) in het schap te vinden zijn bij de choco mini’s en bitesizes. De prijs 4,99 euro. Natuurlijk zijn ze daarnaast ook verkrijgbaar in Tony Chocolonely’s eigen chocoshop en vanaf eind juli ook weer in de Super Store.

0 replies on “Tiny Tony’s to share (maar het hoeft natuurlijk niet)”