TheFork tipt 5 van de lekkerste Paas-arrangementen

Paasheuvel Biet

Het lange paasweekend is hét moment om de horeca te ondersteunen nu ook de heropening van de terrassen weer nóg langer op zich laat wachten. TheFork geeft enkele verrukkelijke tips voor zowel ontbijt, lunch of diner. Het is natuurlijk ook mogelijk een paasarrangement bij een hotel in de buurt te reserveren. Hoef je alleen nog maar op je paasbest te verschijnen!

Restaurant Parkheuvel– Rotterdam

Asperge van Parkheuvel

Ben jij een vis, vlees of vega-liefhebber? Het Rotterdamse Parkheuvel heeft voor ieder wat wils. Zij stellen drie ‘Cook like a chef menu’s’ samen onder leiding van sterrenchef Erik van Loo. Woon je in de middle of nowhere in Nederland of misschien wel in België? Ook dat is geen probleem, want het team van Parkheuvel levert de boxen af door heel Nederland. Dat is pas service! En omdat restaurant Parkheuvel graag wil dat je een bordje net zo kunt opmaken als meesterchef Erik van Loo, krijg je er een ‘plating’ -hoe maak ik mijn bord mooi op- video bij. 
Reserveren klik hier.

Restaurant Vermeer– Amsterdam

Restaurant Vermeer heeft een speciaal paas-arrangement samengesteld. Hierbij serveren zij een viergangendiner met bijpassende wijnen en kun je in naastgelegen NH Collection Barbizon Palace hotel logeren, waarbij je de volgende ochtend een ontbijt op de kamer krijgt. Wil je helemaal uitpakken, dan reserveer je het luxury arrangement, inclusief een fles bubbels.
Reserveren klik hier.  

Le Jardin– Utrecht

Bij restaurant Le Jardin in Utrecht staat Pasen volledig in het teken van groenten. Ze hebben daarom een vegetarische paasbox samengesteld. Leuk detail: neem als je de box ophaalt ook een mooi paasboeket mee van hun eigen bloemist, dan kom je vanzelf thuis met een paasbest humeur!
Reserveren klik hier.

Pollevie – Den Bosch

Bij Pollevie kun je een Paasdiner, Paasbrunch of een Paasbest wijnarrangement bestellen. Die Bosschenaren begrijpen het tenminste, dat we niet voor één gat te vangen zijn en zoveel mogelijk Paasmenu’s willen testen..het is immers Pasen en dat vieren we met, nouja hoe kan het ook anders, een gastronomisch menu en wijn!!
Reserveren klik hier.

‘T Amsterdammertje – Loenen aan de Vecht


Marché ’t Amsterdammertje is een delicatessenzaak, ontstaan vanuit het culinaire hart van André Gerrits en Floris Wieten. Vanuit hun gedeelde passie besloten zij de handen in één te slaan en Loenen aan de Vecht te verrijken met een prachtige zaak vol lekkers. Je vindt bij Marché alles voor een heerlijk Pasen aan huis. Van mooie wijnen, oesters tot aan een uitgebreide borrelplank.. En voor wie geen zin heeft om zelf in de keuken te staan, bieden ze een uitgebreide paasbrunchbox. Reserveren klik hier.

0 replies on “TheFork tipt 5 van de lekkerste Paas-arrangementen”