Chivas Regal lanceert The Blend in Freddy’s Bar

Na het grote succes in Londen brengt Chivas Regal, ‘s werelds eerste luxe Scotch whisky, The Blend nu naar Amsterdam. The Blend opent de deuren naar de fascinerende wereld van whisky middels een persoonlijke ‘Art of Blending’ masterclass van niemand minder dan Chivas Regal Brand Ambassador Michael Knowles. De kick-off van The Blend vindt plaats tijdens Amsterdam Cocktail Week in Freddy’s Bar van Hotel De L’Europe op 19, 20 en 21 maart.

The Blend van Chivas Regal biedt een unieke kans je eigen gemengde whisky te creëren  onder de bezielende begeleiding van Chivas Regal Brand Ambassador Michael Knowles. Gedurende zijn masterclass in de schone kunsten van The Art of Blending, leer je gedurende een uur meer over het erfgoed en de geschiedenis van premium whisky, het samplen van verschillende Malts tot aan het vakmanschap van een meestermixer, die je leert hoe de verschillende smaaktonen gemixt worden om de onderscheidende Chivas Regal-huisstijl te creëren. Hierna mag je zelf aan de slag om je eigen blended whisky te creëeren!

The Blend vindt plaats in een privé-kamer achter de iconische Freddy’s Bar. Bezoekers van The Blend kunnen tevens de speciaal voor Amsterdam Cocktail Week gecreëerde Chivas cocktail ‘Alvarium’ proeven.

‘Art of Blending’ tickets zijn verkrijgbaar voor € 15 p.p. en hier te bestellen. De toegang tot de bar is gratis. De sessies vinden twee keer per dag plaats op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 maart om 17:00 uur en 19:00 uur.

The Blend reist hierna door naar Groningen en strijkt neer op het Whisky Festival Noord-Nederland op 27, 28 en 29 maart. Voor een overzicht van overige data en locaties terecht klik hier.