Sterrenchefs veroveren harten met de TLC Valentine’s Box

Michelin-chefs François Geurds en Jacob Jan Boerma zorgen dat deze Valentijn thuis de vonken er vanaf spatten met hun zes Michelinsterren culinaire samenwerking: de TLC Valentine’s Box.

François Geurds*** (François Geurds & Foodlabs by François Geurds) en Jacob Jan Boerma*** 3 Michelinsterren (De Leest) gaan deze Valentijnsdag harten veroveren met de TLC Valentine’s Box; een romantische zes Michelinsterrenbeleving voor thuis.

Romantisch ontbijt of diner

Je kunt Valentijnsdag beginnen met een romantische Ontbijt Box voor twee à € 75 en/of ’avonds genieten van de TLC Valentine’s Box voor twee à € 149,50. Voor nog meer culinair genot upgrade je dit gastronomische diner met champagne en kaviaar voor een surplus van € 100. 

Als je de romantiek naar een uitzonderlijk hoog culinair niveau wilt tillen, ga dan voor de Ultimate TLC Valentine’s Box voor twee en verwen jezelf en je lief met zowel de TLC Valentine’s Box met champagne en kaviaar als de Ontbijt Box voor € 300.

De TLC Valentine’s box is door heel Nederland te bestellen via tlc@fgrestaurant.nl

Jacob Jan Boerma. Foto: Hans van de Vlekkert

Over Jacob Jan Boerma 

In 2002 opende Boerma, samen met Kim Veldman, restaurant De Leest in Vaassen. Dit restaurant ontving in 2003 een eerste, in 2006 een tweede en eind 2013 een derde Michelinster. Boerma streeft naar in zijn ogen fraai opgemaakte gerechten volgens de Franse keukentraditie die bereid zijn met lokale biologisch geteelde ingrediënten. Boerma werd door de GaultMillau in 2009 verkozen tot Chef van het Jaar. 

François Geurds. Foto Pieter d’Hoop

Over François Geurds 

Sterrenchef François werd al op jonge leeftijd gegrepen door de passie voor koken van zijn moeder. Als kind had hij maar één wens, leren koken. Hij wilde deze magie begrijpen en de technieken beheersen. Hij stopt niet voor hij het hoogst haalbare bereikt heeft. Samen met zijn team heeft hij een plek gecreëerd waar hij zijn gasten verrast en ultiem laat genieten en waarbij alles klopt op het gebied van smaak, service en sfeer. Elke dag opnieuw. Met zijn restaurants FRANÇOIS GEURDS en FOODLABS by François Geurds staat hij aan de top van de Nederlandse gastronomie. 

0 replies on “Sterrenchefs veroveren harten met de TLC Valentine’s Box”