Vijf gangen van Jonnie Boer bij Cook like a Chef

Cook Like a Chef heeft het aanbod uitgebreid met een vijfgangenmenu van Jonnie Boer.  Op verzoek van Cook Like a Chef-gebruikers is er tevens een vegetarisch menu aan het aanbod toegevoegd en kunnen de menu’s worden uitgebreid met een losse amuse (het “kaviaareitje” van Jonnie Boer), bonbons en wijnpakketten. Ook heeft Jonnie samen met het team van zijn andere restaurant in Zwolle, Brassboer, een 3 gangen menu ontwikkeld.

Wat is Cook like a Chef?

Cook Like a Chef is een chique dinerbox met een drie- , vier- of vijfgangenmenu op gastronomisch niveau. Via de website van Cook Like a Chef kun je verder nog kiezen uit menu’s van Ron Blaauw*, Erik van Loo** en Menno Post*. De box wordt gekoeld aan huis bezorgd in Nederland (exclusief Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog), de Belgische grensstreek en Antwerpen. De box bevat alleen ingrediënten van de beste kwaliteit, precies zoals je van toprestaurants mag verwachten. Cook Like a Chef biedt ook de mogelijkheid om bij elk gerecht bijpassende topwijnen te bestellen. De wijnen zijn uiteraard geselecteerd door de sommeliers van de restaurants in kwestie. Het meeste werk is al door de chefs gedaan, jij hoeft alleen nog maar de finishing touch toe te voegen. De handige filmpjes op de website zorgen dat je zelfs de borden opmaakt als een sterrenchef!

Bestellen kan hier. De bezorging is meerdere dagen per week zodat er iedere dag thuis op sterrenniveau gedineerd kan worden.