Solán de Cabras steunt Pink Ribbon

Het Spaanse merk Solán de Cabras verwisselt tijdelijk haar iconische blauwe fles voor een roze om Pink Ribbon te steunen. Van iedere verkochte fles doneert de importeur 14 eurocent aan de organisatie die onderzoek naar borstkanker ondersteunt. Het merk is van nature begaan met onze dagelijkse gezondheid. Het water heeft een unieke zuiverheid en uitgebalanceerde mineraliteit, die een ultieme hydratatiebron is voor een gezond en sterk lijf.

Gezond verhaal
De samenwerking met een fonds als Pink Ribbon heeft een logische achtergrond. Het water kent een lange geschiedenis die gekenmerkt wordt door de heilzame werking van de bron. Het minerale water heeft haar naam te danken aan een geitenhoeder uit de 15e eeuw die zag dat zijn dieren genazen nadat ze uit de bron bij  Serrania de Cuenca hadden gedronken (solan=drinkplaats, cabras=geiten).  Dankzij de overlevering werd deze bron een bedevaartsoord voor zieken vanwege de vermeende geneeskrachtige werking.  Tot in de 1960 was Solán de Cabras in Spanje slechts in apotheken verkrijgbaar. De unieke samenstelling van het water zorgt voor de goede balans in het lichaam: een lage concentratie natrium en een optimale verhouding tussen calcium en magnesium.

Pink Ribbon
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Inmiddels zijn al meer dan 200 onderzoeken en projecten gefinancierd. Een beter leven voor borstkankerpatiënten in alle fases van de ziekte. Dat is de missie van Pink Ribbon, in een tijd waarin steeds meer mensen borstkanker krijgen.

Solán de Cabras Pink Ribbon mineraalwater (limited edition) is tijdelijk verkrijgbaar in 33 cl PET voor € 0,99 bij diverse supermarkten en Xenos.

Voor meer info klik hier  http:/

Maak een virtuele reis in het verleden naar de bron: bekijk deze 3D video (3min) op je smartphone of tablet.