Sergio Herman opent Frites Atelier in Designer Outlet Roosendaal

Op 4 november opent er een nieuw Frites Atelier in Designer Outlet Roosendaal. Na Brussel, Gent, Antwerpen en Den Haag is dit nu de vijfde locatie van het succesvolle fast casual concept van sterrenchef Sergio Herman. 

Aan de opening van de eerste vestiging van Frites Atelier in 2016 in Den Haag, werd anderhalf jaar gewerkt aan de totstandkoming van dé ultieme frites met sensationele toppings in een smaakvolle setting. Inmiddels heeft Sergio het chique snack assortiment uitgebreid met een croquettes collection en verrassende burgercombinaties.

Designer Outlet Roosendaal

Roosendaal is de eerste franchiselocatie van het fast casual Frites Atelier concept. De exploitatie ligt in handen van Vermaat Groep. Met 162 m2 biedt het atelier zitplaatsen aan 85 gasten, en vervult het de behoefte van de dag bezoekers van Designer Outlet Roosendaal; hoogwaardige horeca. De locatie is daarmee de ideale plek voor Frites Atelier; want bezoekers laten zich hier graag verleiden voor een culinaire stop.

Op 4 november zal Sergio Herman zijn Frites Atelier om 12:30 uur persoonlijk openen voor bezoekers – waarna zij in het atelier in het Designer Outlet Roosendaal kunnen genieten van een Frites met verse Vlaamse stoverij of mini croquettes.

0 replies on “Sergio Herman opent Frites Atelier in Designer Outlet Roosendaal”