Nieuw menu van Ron Blaauw bij Cook Like a Chef 

Sterrenchef Ron Blaauw (Ron Gastrobar) heeft voor Cook Like a Chef het exclusieve driegangen Lente-liefdes menu samengesteld . Thuis koken op Michelin niveau was nog nooit zo eenvoudig: bestel bij Cook like a chef en ontvang de dinerbox met verse ingrediënten en door de chefs reeds grotendeels voorbereide gerechten waar alleen nog een finishing touch is vereist. Met behulp van handige instructies op de website is dit ook een koud kunstje. 

Ron Blaauws Lente-liefdes menu
Een voorgerecht van sashimi van zeebaars met soja tapioca, wasabi creme, sesam en emping. Een hoofdgerecht van piepkuiken met doperwtencrème, doperwten, baharat jus en peterselie-olie. En tot besluit een miserable taart met parfait van gezouten karamel, chocolade en sinaasappelsaus.

Wat is Cook like a Chef
Cook Like a Chef is een chique dinerbox met een drie- of viergangenmenu op gastronomisch niveau. Via de website kan gekozen worden uit menu’s van Ron Blaauw, Jonnie Boer***, Erik van Loo** en Soenil Bahadoer**. De box wordt gekoeld aan huis bezorgd in Nederland (exclusief Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog), de Belgische grensstreek en Antwerpen. De box bevat alleen ingrediënten van de beste kwaliteit, precies zoals je van toprestaurants mag verwachten. Cook Like a Chef biedt tevens de mogelijkheid om bij elk gerecht bijpassende topwijnen te bestellen, uiteraard geselecteerd door de sommeliers van de restaurants in kwestie.

Ron Blaauws exclusieve Lente-liefdes menu is nog verkrijgbaar t/m 2 mei. Speciaal voor iedereen die in februari bestelt, geldt nog een introductieprijs van €49,95 per persoon. Om te bestellen klik hier

Met bezorging meerdere dagen per week, kan er voortaan iedere dag op sterrenniveau gedineerd worden.