NENI Amsterdam heeft het Balagan menu vernieuwd

NENI Amsterdam staat bekend om Oost Mediterrane mezzes. De gerechten op NENI’s meest populaire Chef’s menu, het Balagan menu, nemen je mee op een culinaire reis waarbij je de smaken van het Midden-Oosten en Oosten ervaart. Ervaar een heerlijke georganiseerde “chaos” op tafel en probeer en deel alle gerechten. 

Met het nieuwe Balagan menu kan je gerechten proeven zoals de Charcoal Roasted Eggplant met tomaat, zhug, tahin en een zacht gekookt ei en octopus met mini aardappelen, verse kruiden, kappertjes en aioli van dragon. Andere gerechten op de vernieuwde menukaart zijn; de Kariyot, Fava Bean, Surian Mejadra, Grilled Butterflied Dorada, Ras el NENI Grilled Chicken, Meghreb Kabab Zalook, Shrimp Brick Cigar, Light Citrus Pavlova. Bij de samenstelling van het menu heeft NENI ervoor gekozen om te werken met frisse, romige, pittige, kruidige, fruitige en zoete smaken. Eén ding is zeker, NENI komt met spraakmakende smaken.

Het Balagan menu is verkrijgbaar voor € 40 p.p. en het is tevens beschikbaar voor afhaal en bezorging en ook volledig vegetarisch te verkrijgen. Klik hier om het menu te bekijken en te reserveren

0 replies on “NENI Amsterdam heeft het Balagan menu vernieuwd”