Loungen aan ‘t IJ: tijd voor een BAYcation

Nippen aan een cocktail in een loveseat op een waanzinnig terras aan ‘t IJ.  Het kan bij VESSEL KITCHEN&BAR aan het Waterplein in de Amsterdamse Houthavens. Bij VESSEL BAY kun je van de eerste tot de laatste zonnestralen heerlijk luieren op sun loungers, chillen rondom de tafelhaard, bijkletsen aan de hoge borreltafel en romantisch dineren. 

Hidden in de Houthavens
VESSEL BAY bevindt zich dichtbij het Westerpark, de Jordaan en de binnenstad, in de Amsterdamse Houthavens. Met een uitgestrekt, zonnig terras met uitzicht op ‘t IJ, een lekkere en gezonde keuken en een breed aanbod smoothies en cocktails zit je hier altijd goed.  Zelfs als er een regenbui op het programma staat, want het terras is compleet rainproof. VESSEL BAY biedt door de combinatie rust, ruimte, water en lekker eten en drinken het gevoel van een welverdiende mini-break. Wil je helemaal niet meer naar huis (we can’t blame you!): het bovengelegen Hotel BOAT&CO biedt boutique stijl appartementen met hotelservice! Een kamer boeken kan hier.

Baydreaming
VESSEL BAY heeft zich goed voorbereid om coronaproof te kunnen serveren. Reserveren is daarom verplicht, er kan alleen contactloos afgerekend worden en een intakegesprek zal onderdeel zijn van ieder ontvangst. Het terras is zeven dagen per week vanaf 09.00 uur t/m 23.00 uur geopend en parkeren kan in de ondergrondse garage; de eerste twee uur zijn gratis. Een zakelijk- of privé event op de planning? Het terras afhuren voor een feestje of een borrel kan ook.

Reserveren kan via vesselamsterdam.nl.