Meest chunky limited edition in Ben & Jerry’s Scoop Shop R’dam

  • Ben & Jerry’s onthullen hun meest chunky ijsinnovatie ooit, de Chunky Chocolates. Deze supersized fairtrade choco treat, gevuld met Ben & Jerry’s schepijs naar keuze, is exclusief verkrijgbaar bij de Ben & Jerry’s Scoop Shop in Rotterdam, aan de Witte de Withstraat 39a. De choco-kuipjes zijn geïnspireerd op twee klassiekers, Ben & Jerry’s Hooked on You en Cherry Garcia. 

Voor Ben & Jerry’s fans staat er vanaf vandaag een nieuwe ijsinnovatie op het lijstje om te proberen. De Chunky Chocolate treats zijn fairtrade choco-kuipjes in de vorm van de chunks die je terugvindt in de Ben & Jerry’s smaken Hooked on You en Cherry Garcia. Je kunt de treats laten vullen met Ben & Jerry’s schepijs naar keuze, maar ze zijn standaard verkrijgbaar in twee smaaksuggesties: 

  • The Phish: Fairtrade choco-kuipje in de vorm van een vis, gevuld met een scoop Ben & Jerry’s Hooked on You schepijs, karamelsaus en marshmallows. Deze smaak, die in Amerika de naam Phish Food draagt (vernoemd naar de rockband Phish), heet in Nederland Hooked on You. 
  • The Cherry: Fairtrade choco-kuipje in de vorm van een kers, gevuld met een scoop Ben & Jerry’s Cherry Garcia schepijs, kersensaus en stukjes chocola. De smaak, een van de klassiekers, is in de jaren ‘90 bedacht door een fan en een tribute aan Jerry Garcia, een gitarist en songwriter. Deze smaak is in Nederland exclusief in de Ben & Jerry’s Scoop Shop in Rotterdam te verkrijgen. 

Wist je dat… het concept van chunks in het ijs waar Ben & Jerry’s ijs om bekend staat, oorspronkelijk een idee is van Ben & Jerry’s medeoprichter Ben Cohen? Door zijn beperkte smaak- en reukvermogen (ook wel bekend als anosmie), zorgde hij ervoor dat er meer textuur in het ijs verwerkt werd. Een extra treat voor je smaakpapillen dus.   

Ben & Jerry’s Chunky Chocolates zijn beschikbaar vanaf 1 september exclusief in de Ben & Jerry’s Scoop Shop in Rotterdam, Witte de Withstraat 39a. Dit is een limited edition treat, dus op=op. De Chunky Chocolates gevuld met Ben & Jerry’s schepijs zijn beschikbaar voor € 8,95.  

Openingstijden Ben & Jerry’s Scoop Shop: 

Ma t/m do van 14.00 – 21.30 uur
Vrij van 14:00 – 23:00 uur
Zat van 13.00 – 23:00 uur 
Zo van 13.00 – 21:30 uur

0 replies on “Meest chunky limited edition in Ben & Jerry’s Scoop Shop R’dam”