Maak kans op één jaar gratis ijs

Het caloriearme ijsmerk Oppo verklaart zondag 19 juli tot de nationale Dag van het IJs met de lancering van de ultieme ijs-smaaktest. Uit onderzoek is gebleken dat Nederlanders steeds meer ijs eten. Volgens Oppo is het daarom hoog tijd om een speciale dag voor het eten van ijs te introduceren. 

Op zondag 19 juli nodigt het ijsmerk Oppo ijsliefhebbers uit om deel te nemen aan een landelijke competitie ijsproeven. Net als bij wijn, heeft hoge kwaliteit ijs unieke karaktereigenschappen die de smaak zo bijzonder maken. Met de wedstrijd daagt Oppo ijsfans uit om met behulp van een smaakschijf met verschillende karaktereigenschappen een verfijnde proefnotitie op te stellen. De karaktereigenschappen zijn verdeeld in drie categorieën: uiterlijk, textuur en smaak. Uit elke categorie mag er één eigenschap gekozen worden.

Eén jaar gratis ijs
De deelnemer die het meest in de buurt komt van de proefnotities van Oppo’s oprichters en proefexperts Charlie & Harry, wordt niet alleen uitgeroepen tot dé ijskenner van Nederland, maar krijgt bovendien een jaarvoorraad ijs en mag meehelpen bij de selectie van de nieuwste smaak die in Nederland geïntroduceerd gaat worden. Via deze link kunnen de fijnproevers zich aanmelden voor de wedstrijd.

Meedoen kan tot 31 juli 2020. Een jaar lang gratis ijs houdt in: zes tubs Oppo ijs per maand. Deze wedstrijd geldt alleen voor inwoners van Nederland.

Over Oppo Ice Cream
Famous for flavour, not calories. Oppo Ice Cream is in 2014 opgericht door de broers Charlie & Harry. Oppo produceert ijs met minder suiker en calorieën, waardoor je op een verantwoorde manier optimaal kunt genieten. Momenteel is Oppo in Nederland verkrijgbaar in tubs (bekers) in de smaken Double Salted Caramel, Vanilla Pecan Praline, Colombian Chocolate & Hazelnut, Caramel Chocolate Crunch, Very Almondberry en Simply the Zest voor €5,13 per beker. Daarnaast zijn er ook Oppo sticks in de smaken Vanilla & Almond en Salted Caramel voor €3,99 per 3 sticks.

Oppo Ice Cream is verkrijgbaar bij Albert Heijn in Nederland en België, met uitzondering van AH to go filialen. Voor de dichtstbijzijnde winkel klik hier.