50%KORTING op vegan streetfood van Tijs Bezorgt

Tijs Bezorgt is hét adres voor wie thuis wil genieten van echte streetfoodklassiekers in vegan versies. Vergeet die gortdroge, keiharde en vooral smakeloze balletjes waar, de pita’s falafel én no-chicken shoarma van Tijs Bezorgt zijn van een compleet andere orde. Zelfs verstokte carnivoren gaan overstag.

Geboren uit frustratie

Tijs ging op reis. ‘Steden als Mexico City en Tel Aviv kennen een fantastische streetfoodcultuur. Op iedere willekeurige straathoek eet je waanzinnig lekker. Eenmaal thuis kon ik dat écht lekkere streetfood – bomvol smaak, rijkelijk gevuld met superverse ingrediënten én dan ook nog vegan – nergens vinden. Toen ben ik het zelf maar gaan maken.’

Streetfood voor thuis

Streetfood wordt voor je neus gemaakt. Wat je niet ziet: bij de besten gaan daar jaren aan bijna obsessieve toewijding aan vooraf. Ook bij Tijs. Na eindeloos perfectioneren ging hij met zijn pita’s de hort op en in no time ging het “falafelballetje” rollen. De handgemaakte falafelschijfjes, de verse sauzen, de kruidenmix: ze komen allemaal uit Tijs’ eigen keuken. Alleen de zuurdesem pitabroodjes komen uit Tel Aviv omdat ze daar volgens Tijs de beste bakken. Wij mochten alvast voorproeven en kunnen dit beamen. De pitabroodjes van Tijs’ zijn hands down de lekkerste die we tot dusver thuis verorberden. En ook met de vulling (persoonlijk favoriet de no-chicken shoarma) scoort Tijs punten.

Lekker makkelijk

Zodra je online bestelt gaan ze in de keuken van Tijs meteen aan de slag. Alles dat je nodig hebt voor deze tasty vega streetfood experience wordt thuisbezorgd. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de ingrediënten even opwarmen en desgewenst een handje knapperige sla, en een paar schijfjes komkommer en/of tomaat of whatever you like toevoegen.

Speciale korting voor bezoekers van onze website

Omdat er natuurlijk niets gaat boven zelf proeven mag Villa d’Arte van Tijs Bezorgt maar liefst 50% korting op een eerste bestelling aanbieden. Deze actie loopt tot en met 30 november 2021. De verse homemade vegan street foods worden GRATIS thuisbezorgd.

Wil je gebruikmaken van deze korting, gebruik dan de code:
THUIS-SMULLEN-MET-TIJS-50%. Let op voor deze code geldt een maximaal bestelbedrag van € 50

Meer info en bestellen: tijsbezorgt.nu

0 replies on “50%KORTING op vegan streetfood van Tijs Bezorgt”