Inclusieve koek happen bij Anne&Max

Anne & Max koekjes


Anne&Max en de sociale bakkerij De koekfabriek slaan de handen ineen. In elke Anne&Max worden voortaan de ambachtelijk gebakken De koekfabriek koekies kunnen niet alleen ter plekke besteld en genuttigd worden, maar zijn ze ook per zak voor thuis of onderweg te koop. Er is keuze uit de smaken: Chocolate Chip, Sinaasappel Amandel en Vandaag-Blijf-Ik-Binnen. Per zes kilo verkochte koek kan een Koekenbakker een dag aan het werk!

Over De koekfabriek


Zestig procent van alle medewerkers van De Koekfabriek heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo werken er zestigplussers die jaren thuis hebben gezeten, Wajongers die het bakkersvak willen leren en statushouders die nergens anders een baan kunnen vinden.

Over Anne&Max

Anne&Max is een huiskamer in de stad voor haar gasten en voor onze medewerkers. Net als velen maken wij ons veel zorgen om het Covid-19 virus. De veiligheid van onze medewerkers en die van onze gasten staat daarbij voorop.

Afhalen & Bezorgen

Ook Anne&Max heeft zijn deuren tijdelijk weer moeten sluiten, maar bieden wel Anne&Max voor thuis (afhalen & bezorgen). Klik op de vestiging in jouw buurt en bekijk de mogelijkheden.

https://www.annemax.nlhttps://www.dekoekfabriek.com/