Zoek verkoeling met een Iced Afternoon Tea aan het water

Deze zomer is Serre’s zonovergoten terras het decor van de verfrissende Iced Afternoon Tea. Gelegen aan het water is dit de perfecte plek om het ultieme zomergevoel te ervaren terwijl de diverse zoete en hartige gerechten van Okura’s patisseriechef Iiro Heinila en Serre’s chef Daniël Damen, in meerdere gangen en met een begeleidende ijsthee worden gepresenteerd.

Dit heerlijk zomers menu wordt afgetrapt met een amuse en een verfrissende shot kombucha. Vervolgens worden een aantal van Daniël Damens signatuurgerechten als hartige delicatessen geserveerd in combinatie met een bijpassende ijsthee. Als derde gang volgt een ruime selectie zoete lekkernijen van de hand van Iiro Heinila.  Sluit af met een verfrissende cocktail en uw ontspannen middag kan niet meer stuk.

De Iced Afternoon Tea wordt gedurende de zomermaanden elke zaterdag en zondag vanaf 15:00 uur in Serre geserveerd.  Prijs € 48 per persoon. Voor  € 59 per persoon boek je de Royal Iced Afternoon Tea en krijg je er een glas champagne bij geserveerd.

Voor reserveringen klik hier of mail naar restaurants@okura.nl of vul het onderstaande reserveringsformulier