Houdt maaltijden en drankjes vers en veilig 

Nu bedrijven de draad weer oppakken en heel wat werknemers opnieuw de weg naar de werkvloer vinden, steken een aantal prangende vragen de kop op: wat met social distancing, wat met hygiëne – en vooral: wat met die gedeelde koelkasten en koffietoestellen? biedt dé oplossing. Het Belgische merk ontwerpt duurzame drankflessen, bekers en food jars. Alle producten zijn vaatwasbestendig, voorzien van slimme hygiënische features én ze zorgen ervoor dat je net iets langer kan wegblijven uit de gemeenschappelijke keuken. Perfect voor in corona-tijden!

Hygiëne eerst
Kambukka besteedt bij de ontwikkeling van hun producten extra aandacht aan hygiëne en gebruiksgemak. Dankzij het gepatenteerde Snapclean®-systeem ben je bijvoorbeeld altijd zeker dat er geen druppel thee, koffie of sportdrank in je drankfles achterblijft. Knijp het mechanisme samen, verwijder het in zijn geheel – en het is klaar voor de vaatwas. Bovendien is je eigen beker bij de hand hebben vandaag nog net iets handiger dan anders. Onderzoek wees namelijk uit dat 90% van het servies in kantoren buitensporig veel bacteriën bevat.

Op maat van elke lifestyle
Wegwerpflessen en -bekers zijn nu echt verleden tijd. Kambukka producten gaan een leven lang mee en kunnen eindeloos hergebruikt worden. De jars zijn verkrijgbaar in verschillende designs en formaten en houden warme gerechten tot wel negen uur lang warm. Bovendien zijn alle producten lekvrij en 100% vaatwasbestendig. En omdat het oog ook wat wil, heeft elke food jar zijn matching bottle – en vice versa.

Meer info op kambukka.com