Picknicken in een van de mooiste tuinen van Europa

Buitenplaats Kasteel Wijlre heeft een van de mooiste tuinen van Europa. In 2014 ontving zij de prestigieuze prijs ‘European Garden Award’. Het park is circa drie hectare groot en biedt veel bijzondere plekken om op voldoende afstand van andere bezoekers iets te eten en te drinken. Picknick op het gras met zicht op de Gebroken Cirkel van Ad Dekkers, borrel in de schaduw onder de leibomen, of geniet van een high tea op de binnenplaats van het kasteel. Zoek je favoriete uitzicht, bankje of tafel; Buitenplaats Kasteel Wijlre zorgt voor kussens, picknickkleden, servies en bestek. Of bestel online een compleet picknick-, borrel- of high tea arrangement!

De buitenplaats biedt in samenwerking met Paul en Leonie van restaurant en ijssalon Pauls in Wijlre:

  • Picknickmanden gevuld met broodjes, verse sap, gekookt ei, quiches, wraps en een toetje. De picknickmand kost €18,50 p.p. inclusief entree en dien je online te bestellen.
  • Borrelpakket met olijven, kaas, quiches, vers gebrande noten, brood met diverse tapenades, water en biologische witte wijn. Het borrelpakket kost €20,50 p.p. inclusief entree en dien je online te bestellen.
  • High tea bestaande uit een assortiment losse thee, wraps, quiches, sandwiches, broodjes en diverse zoete lekkernijen. De high tea kost €24,50 p.p. inclusief entree en dien je online te bestellen.

Museumkaarthouders en Vrienden ontvangen een korting op deze arrangementen.