Héél erg lekker nieuws van restaurant 212

Ook 212, het met een Michelinster bekroonde restaurant van Patron Cuisiniers Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot in Amsterdam, zal op 1 juni weer openen. Ook zij hebben natuurlijk niet stil gezeten want naast nieuwe gerechten en een compleet nieuw menu, heeft 212 nog een aantal verrassingen in petto. Om te beginnen zal het restaurant aan de Amstel 212 in plaats van vijf  voortaan zeven dagen per week geopend zijn voor zowel lunch als diner. Tevens wordt het mogelijk om van 17:00 – 19:30 ((buiten de reguliere openingstijden om) voor een gereduceerd tarief van een ‘Early Dinner’ te komen genieten!

212 at home
1 juni is tevens het moment dat 212 hun nieuwe concept lanceert: 212 at home. De chefs hebben voor de kick-off een een viergangenmenu gecreëerd en voorbereid, met onder meer met witte peper gelakte kreeft met asperges en gestoofde lamsschouder met daslook, dat in een handomdraai op tafel staat. Uiteraard komt de luxueuze box met instructies hoe de gerechten thuis te bereiden. Voor de ultieme 212 experience at home kan het menu kan uitgebreid worden met passende wijnen en heerlijke happen, zoals oesters, kaas en brood. Alle gerechten zijn gecreëerd en bereid in overeenstemming met het DNA en de typerende smaken van 212, met als enig verschil dat de gerechten in de dinerbox voor iedereen thuis ook makkelijk te bereiden zijn. In de box zit overigens altijd een gerecht dat één-op-één is overgenomen van het menu uit het restaurant zelf.

Een dinerbox kan vanaf € 53 besteld worden via de website en kan afgehaald worden bij Restaurant 212 aan de Amstel of thuis bezorgd worden (tegen schappelijke bezorgkosten). Om de ervaring nóg specialer te maken, werkt 212 samen met Répresentable. Vanaf € 10 per couvert (exclusief bezorgen) wordt de tafel thuis gedekt met het mooiste servies, bestek en glazen.

0 replies on “Héél erg lekker nieuws van restaurant 212”