Haute Cuisine Julemont

Julemont is een fine dining restaurant, gelegen in Château Wittem. De keuken staat onder leiding van Chef Guido Braeken en zijn team van hoogopgeleide cuisiniers; Souschef Norris Neutelings en Max van der Sterren.

[Foto inzet: De finishing touch door Chef Guido Braeken op de pas]

Met de gecombineerde werkervaring in high end restaurants met hoge internationale erkenning,  is het menu van Julemont gecreëerd met enkel hoogwaardige producten in schitterende ontwerpen en een uniek pallet van smaken in gerechten die u aangenaam zullen verrassen.

De verfijnde smaken zijn niet alleen te proeven in het eten – Sommelier Philipp Bock heeft een exclusieve wijnkaart samengesteld, die elke gang van het menu van de Chef complimenteert.

Kasteel Wittem_________________________________

Restaurant Julemont is vernoemd naar de ridder ‘Winand van Julemont’.  Hij kocht het Château in 1220 van het Sint Jakobsklooster in Luik, België. 
Het familiewapen kan nog steeds worden bewonderd in het glas-in-lood raam boven de ingang van het Château. Julemont heeft het Château uitgebreid met een kasteeltoren, welke vandaag de dag het decor creëert voor de fine dining experience van restaurant Julemont. Een ode aan de rijke historie van dit prachtige Château.

Julemont is open voor boekingen voor lunch en diner van woensdag tot en met zaterdag.

0 replies on “Haute Cuisine Julemont”