Cocktailhour met De Thuisborrel Club

Om alvast weer even te kunnen proeven hoe lekker het ook alweer was om aan de bar van je favoriete cocktailbar een cocktail te bestellen, maakt De Thuisborrel Club op 22 en 23 mei a.s. van ieder terras, woonkamer of hobbyhok  een speakeasy. Met liefst 11 deelnemende bars, 8 cocktails, tutorials, tastings en live-entertainment slaat het klokje thuis dit weekend cocktail o’clock. 

Er zijn de afgelopen tijd veel initiatieven als paddenstoelen uit de grond geschoten met betrekking tot de horeca. Een sterrenmenu dat voor de deur wordt afgeleverd, lunchtoko’s die nu ook diners serveren en koffiecorners die koffie vanuit een kraampje verkopen. Helaas zijn de mogelijkheden voor (cocktail)bars niet eindeloos. En dus moeten ook de gasten hun favoriete bartenders al een aantal weken missen. Om dat gemist een beetje te verzachten hebben Typhoon Hospitality & The Activators in samenwerking met verschillende Nederlandse cocktailbars, spiritbrands en The Cocktailbox, nu De Thuisborrel Club in het leven geroepen.

Samen cocktails maken

De Thuisborrel Club is een digitaal platform waar op 22 en 23 mei a.s. 11 cocktailbars en cocktaillovers elkaar vinden om samen te genieten van cocktails.De Thuisborrel Club is voor iedereen. Deelnemen doe je door je van tevoren online in te schrijven via de website van De Thuisborrel Club, waar je kunt kiezen om je in te inschrijven met óf zonder The Cocktailbox. Wie kiest voor mét betaalt € 39,50 (excl. verzendkosten) en ontvangt de box met 8 miniatuur drankflesjes, de bijbehorende mixers en garnering en de cocktailrecepten. De winkelwaarde van deze cocktailbox is € 49,50. Wie de boodschappen liever zelf doet, betaalt slechts een tientje ontvangt vervolgens allen de recepten voor de cocktails. De deelnemende bars zijn: Door74 (Amsterdam), The Stockroom (Groningen), The Rumah (Rotterdam), Williams Canteen (Rotterdam), The Court (Den Haag), Amehoela (Rotterdam), Lac Cai (gaat deze zomer open in Den Haag), Bar Feijoa (Amsterdam), Pulitzer’s Bar (Amsterdam), Mr Finch (Utrecht) en The Lemonman Bar van restaurant NENI (Amsterdam).

Op 22 & 23 mei verzorgt elke bar tussen 20:00 en 23:00 uur een programmering die elk uur opnieuw start. Zo kun je na een uur “doorhoppen” naar de volgende bar en kun je gedurende één weekend wel elf bars bezoeken.

De deelnemende drankenpartners zijn Hendrick’s Gin, Monkey Shoulder, The London Essence Company, Rutte Old Tom Genever, Angustora 1010 rum en Sir Dam vodka.

0 replies on “Cocktailhour met De Thuisborrel Club”