Gouden start voor het nieuwe aspergeseizoen

Het lekkerste versproduct van eigen bodem komt er weer aan. De telers zijn helemaal klaar voor het nieuwe aspergeseizoen. Het inspiratie- en informatie platform VanEigenBodem.nl heeft om dit te vieren hét aspergemenu van 2021 ontwikkeld in samenwerking met de bekende tv-kok Hugo Kennis. Dit menu is in een kratje thuis te bestellen samen met twee andere avondmaaltijden.

Asperge met venkel

Gouden start

Het is weer zo ver, de start van het aspergeseizoen. Een bijzonder seizoensgebonden product dat wel wat extra belichting verdient. Om deze reden heeft Vaneigenbodem.nl, consumenten- en telerplatform van ZON fruit & vegetables, hét aspergemenu van 2021 samengesteld waarin asperges centraal staan. Het menu is samengesteld door de bekende tv-kok Hugo Kennis. De recepten zijn vegetarisch, toegankelijk en vernieuwend en daarnaast wordt de gehele asperge gebruikt, dus zonder waste. ZON fruit & vegetables levert de asperges van lokale telers en het maaltijdbox platform De Krat zorgt ervoor dat het goed gevulde kratje bij de consument thuis in de keuken belandt. Naast het drie gangen aspergemenu zijn er tevens verrassende ingrediënten en recepten voor twee avondmaaltijden bijgevoegd. Het kratje is te bestellen via dekrat.nl/aspergekrat, na bestelling wordt deze op 29 april thuisbezorgd.

Asperges sKennen

Weten waar je asperges vandaan komen, wie de telers zijn én hoe je ze het beste kan bereiden? Dan vind je op VanEigenBodem.nl. Samen met de komst van het aspergeseizoen lanceert VanEigenBodem.nl, als eerste in de AGF-branche, een nieuwe functie. Namelijk; sKen je groente. Met deze intelligente tool is het mogelijk om de asperges zowel in de winkel als thuis op het aanrecht te scannen. Vervolgens wordt de asperge gekoppeld aan de juiste informatie over de teler, het product en de bijpassende recepten. Daarnaast laten de bijbehorende recepten zien hoe makkelijk het kan zijn om de asperges te bereiden.

0 replies on “Gouden start voor het nieuwe aspergeseizoen”