Gooiland Hilversum opent culinaire clubexperience De Vega Club

Een club zonder dansvloer, een diner zonder vlees. Afgelopen weekend heeft evenementenlocatie Gooiland in Hilversum een culinaire clubexperience geopend: De (dikke vette) Vega Club. Drie maanden is de evenementenlocatie het decor van een totaal nieuwe restaurantervaring. Kwalitatief hoogwaardig vegetarisch eten wordt geserveerd in een clubsetting vol interactie en verrassingseffecten.

Philip Lamers, eigenaar Gooiland: ‘De Vega Club is een alternatief voor de zakelijke evenementen die door COVID-19 geen doorgang vinden. We moeten creatief blijven, kijken naar wat wél mogelijk is. Normaal gesproken zoeken we altijd naar mogelijkheden om de bezoekers van evenementen te verrassen. Het is ontzettend gaaf om die expertise nu te gebruiken om particulieren een onvergetelijke belevenis te geven. Het eerste weekend was totaal uitverkocht! Heerlijk om onze ruimtes gevuld te zien met mensen die verwonderd worden.’

Verfijnde gerechten

Chef Wouter Berghuis verzorgt het vegetarische viergangendiner met amuses met onder meer lokale en seizoensgebonden producten. Berghuis is patissier en veertien jaar souschef geweest bij sterrenrestaurant Cheval Blanc in Heemstede. Zijn eten is verfijnd, licht en fris en kenmerkt zich door verrassende combinaties. In zijn gerechten herken je Italiaanse en Aziatische invloeden.

De Vega Club is open op donderdag, vrijdag en zaterdag. Gasten betalen 49,50 euro voor het viergangendiner met twee amuses. Reserveren is verplicht en kan via www.devegaclub.nl. Bedrijven kunnen voor bedrijfsevenementen ook gebruik maken van het concept. Neem hiervoor contact op via 035 700 9797.

Volg De (dikke vette) Vega Club via www.devegaclub.nl en Instagram @devegaclub.

0 replies on “Gooiland Hilversum opent culinaire clubexperience De Vega Club”