Finale Wijnvrouw van het Jaar bij Gastvrij Rotterdam Special

Birthe van Meegeren Wijnvrouw van het jaar 2019

Op dinsdag 22 september vindt de finale van de tweede verkiezing van Wijnvrouw van het Jaar plaats. Eén van de vier genomineerde wijnvrouwen mag zich daarna een jaar lang ‘Wijnvrouw van het jaar 2020’ noemen. De award wordt feestelijk uitgereikt in Ahoy tijdens een netwerkbijeenkomst van Gastvrij Rotterdam, die zich als kersverse sponsor aan het initiatief Wijnvrouw van het Jaar verbindt.

Gastvrij Rotterdam

De nationale award Wijnvrouw van het Jaar gaat na het succes van 2019 haar tweede jaar in. Na een bijzonder en bewogen jaar waarin vier geweldige wijnvrouwen zijn genomineerd, vindt de finale uitreiking plaats in Rotterdam Ahoy bij de Gastvrij Rotterdam Special. De beurs in haar oorspronkelijke vorm is vanwege het coronavirus een jaar uitgesteld. Des te bijzonder dat Gastvrij Rotterdam tijdens een speciale netwerkbijeenkomst op 22 september 2020 tóch een podium voor de verkiezing biedt.

Kersverse sponsor

Sinds het eerste jaar van de Award uitreiking is sponsor Champagne Ayala betrokken. Dit champagnehuis dat in Nederland vertegenwoordigt wordt door Verbunt Verlinden is ook dit jaar partner van de verkiezing. Gastvrij Rotterdam voegt zich bij hoofdsponsor en champagnehuis Ayala als kersverse sponsor van Wijnvrouw van het Jaar en zal de komende drie jaar de finale hosten.