Fijn formaat voor (virtuele) borrelmomenten

Omdat iedereen voornamelijk thuiszit en de borrels soms online voortgezet worden, is het prettig als daar een passende wijn bij gevonden wordt. Voor elke borrel een nieuwe fles wijn opentrekken is zonde, waarbij er ongewenst veel wijn in de gootsteen verdwijnt… of de verleiding om toch net iets meer te drinken dan verstandig is ontstaat. De 50 cl flessen van HEMA zijn hiervoor de perfecte oplossing, die inspeelt op de trend om minder te drinken en minder te verspillen.

HEMA heeft  acht wijnen in 50cl flessen in het wijnassortiment. Een niet alledaagse maatvoering die met vier glazen wijn ideaal is voor de virtuele vrijmibo met vrienden, collega’s of natuurlijk om samen te delen. De wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd, van hoge kwaliteit en kosten € 4,50 per fles.

De 50cl flessen van HEMA Wijn voor 2 kosten €4,50 per flesje en zijn heel makkelijk online te bestellen. Er zijn acht zorgvuldig geselecteerde wijn, elk gemaakt van één druivenras. Zo is er voor elke borrel een nieuwe wijn om uit te proberen. Voor de witte wijnen is er de keus uit: chardonnay, sauvignon blanc, verdejo of pinot grigio. Bij de rode wijnen is er keus uit: cabernet sauvignon, merlot, tempranillo of primitivo.

0 replies on “Fijn formaat voor (virtuele) borrelmomenten”