Nieuw: de borrelkrat van Hugo

TV-kok Hugo Kennis en duurzame maaltijdbox de Krat hebben de handen ineen geslagen. Samen introduceren ze een box met daarin alle ingrediënten voor een avondvullende borrel. Tot en met een gezelschapsspel aan toe! Dat maakt deze maaltijdbox anders dan alle andere. Ook uniek: kopers van de Krat van Hugo worden door Hugo via een speciale podcast of Youtube video geholpen bij het bereiden van de borrelgerechtjes. Bovendien krijg je bij elke krat een Spotify playlist in het thema van de Krat. De krat van Hugo is vanaf 1 juli te bestellen op dekratvanhugo.nl

Een complete borrelkrat voor drie tot vier personen kost € 50 en bestellen is heel eenvoudig. Als je de krat vóór dinsdag bestelt, wordt deze op donderdag geleverd. Zodat je in het weekend je avondvullende borrel kunt organiseren op de dag dat het jou het beste uitkomt.

Wat is een goede borrel zonder de lekkerste wijnen? Precies, daarom kun je ook passende wijnen bestellen op de dekratvanhugo.nl. De wijnen worden speciaal geselecteerd en geleverd door Gall&Gall.

Hugo Kennis vindt duurzaam en lokaal koken erg belangrijk. Met zijn eigen moestuin, kas en kippen leeft hij zoveel mogelijk zelfvoorzienend. De Krat van Hugo is een samenwerking tussen Hugo en de Krat, een bedrijf dat al tien jaar duurzame maaltijdboxen maakt in samenwerking met lokale boeren en producenten. Hugo en de Krat kijken op dezelfde manier tegen eten en koken aan. Ze koken het liefst met kwalitatieve, duurzame producten die in Nederland geteeld en geproduceerd zijn. De groenten zijn altijd in het seizoen, dat is wel zo lekker en bovendien het meest gezond en duurzaam. Alle betrokken boeren en producenten krijgen een eerlijke prijs betaald voor hun producten.