Een Heerlijk glutenvrij avondje

’t Heerlijk avondje maakt snel zijn rentree. Holland & Barrett zorgt ieder jaar voor een fijne en smaakvolle toevoeging aan de Sinterklaasavond. Zij vinden het belangrijk dat iedereen van de lekkernijen kan smullen, ook als je een allergie hebt of een speciaal dieet volgt. Naast de vegan en glutenvrije cacao letters en kruidnootjes zijn er nu ook heerlijke glutenvrije speculaasbrokken in het assortiment opgenomen.


 
Vegan Cacao Letters
De biologische, glutenvrije en vegan cacao letter keert terug Een oude bekende in een vernieuwd jasje. De letters zijn gemaakt van biologische ingrediënten en komen in de welbekende smaken. 

De Vegan Sint – Cacao Letter 35%

Cacao letter gemaakt van 35% fairtrade cacao.

€ 2,99 (100 gr.)

De Vegan Sint – Cacao Letter 42%
Cacao letter gemaakt van 42% fairtrade cacao. 

€ 2,99 (100 gr.)

De Vegan Sint – Cacao Letter 56%
Cacao letter gemaakt van 56% fairtrade cacao.

€ 2,99 (100 gr.)
 
Vegan & Glutenvrije Kruidnoten
Alle kruidnoten zijn lactosevrij, glutenvrij en vegan. Liever met of zonder chocolade, Holland & Barrett heeft alles in huis voor Sinterklaas 2021. Dit jaar presenteren zij drie verschillende soorten kruidnoten.

De Glutenvrije Sint – Kruidnoten 
Deze knapperige kruidnootjes zijn zowel vegan als glutenvrij. Een fijne traktatie voor een heerlijk december avondje. Extra lekker bij thee, koffie of warme chocolademelk, maar ook gewoon zo. 

€ 2,79 (200 gr)
 
De Glutenvrije Sint – Chocolade Kruidnoten 
Deze chocoladekruidnootjes zijn omhuld met een laagje vegan chocolade. Het heeft de romige smaak die we van melkchocolade gewend zijn, maar dan zonder lactose en helemaal vegan!

€ 3,99 (200 gr)

0 replies on “Een Heerlijk glutenvrij avondje”