Echte champagne voor een HEMA prijsje

Het is geen geheim dat HEMA bekroonde bubbels en wijnen verkoopt. Dit jaar vind je tussen de vrolijke flessen cava en prosecco online nu ook een exclusievere bubbel, champagne welteverstaan. HEMA verkoopt Granzamy Père et Fils Champagne voor een HEMA prijsje van slechts € 22.

De Champagne van Granzamy Père et Fils, gemaakt van chardonnay, meunier en is brut, oftewel droog van smaak. Het wijnhuis ligt aan de rivier de Marne in Frankrijk, hier krijgen de druiven perfecte aromatische rijpheid en dat proef je. Het is dan ook niet voor niets dat op het label Cuvée Spéciale staat.

Positieve Proefnotitie

Ook Harold Hamersma is fan van deze Champagne, in zijn proefnotitie omschrijft hij de smaak als “fris wit fruit, zacht appelig, sappig bittertje, een kneepje citrus, mondschonend en dorstlessend”. Daar voegt hij aan toe dat “in tegenstelling tot een aantal andere Champagnes die we op dit prijsniveau proefden, zijn geld waard is”. Naast zijn lovende woorden, is deze Champagne ook bekroond met 1 ster in de Guide Hachette van 2021. Het proeven zeker waard dus.

De Champagne is online verkrijgbaar via deze link, het is mogelijk om het thuis te laten bezorgen of je haalt ‘m af met Click & Collect bij jouw dichtstbijzijnde HEMA filiaal.

0 replies on “Echte champagne voor een HEMA prijsje”