Nu te boeken: Coulisse mini-break

Deze zomer ging in Amsterdam op de Oostenburgergracht 75, op de begane grond van het NewWerktheater, restaurant Coulisse open en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Dit restaurant van het ijzersterke duo chef Tim van der Molen en Maître Simon Witmaar groeide in no time uit tot een publiekslieveling. Des te leuker dat ze nu, in samenwerking met luxury B&B Stout & Co, een arrangement met overnachting op poten hebben gezet. Perfect voor wie van buiten de stad komt en geen zin meer heeft om terug te rijden, of voor wie er gewoon écht even helemaal uit wil!

Eat, sleep, love…

Samen met luxury bed & breakfast Stout & Co, oftewel “de buren” biedt restaurant Coulisse nu ook de mogelijkheid om te genieten van een mini-vakantie in Amsterdam. Er is veel te ontdekken in de buurt. Wandelend of op de fiets langs kleine ambachtelijke ondernemers of juist nu naar een van de vele musea? Het Scheepvaartmuseum, de Hortus en ook de Hermitage liggen op loopafstand.

Coulisse X Stout & Co mini-break
In de maanden augustus en september: twee dagen Amsterdam, één overnachting op dinsdag of woensdag inclusief diner bij Coulisse, een aperitief van het huis en een fijne gift van Stout & Co voor  € 319 voor 2 personen. Reserveren kan via events@coulisse-amsterdam.nl.

Keuken

Er wordt altijd een uitgebreid menu geserveerd waarbij de focus ligt op producten uit de nabije omgeving, van het land en uit de zee. Ook werken wij in het seizoen graag met wild. Als toevoeging op ons vaste menu bieden we altijd een aantal extra gerechten aan met bijzondere producten waar we op dat moment graag mee werken. Behalve het eten zullen ook de opbouw van het menu en het aantal gerechten per seizoen variëren. Prijs menu € 65. Prijs extra gangen: dagprijs

Producten

Er wordt enkel gewerkt met lokale boeren, producenten en leveranciers. De focus ligt op de beste kwaliteit zo lokaal mogelijk verkregen met een minimale impact op het milieu. Samen met de vaste leveranciers wordt altijd gezocht naar nieuwe producten om mee te verrassen.

Terras

Bij mooi weer staan de deuren open en is het op Coulisses terras aan de gracht heerlijk aperitieven.  Het menu wordt binnen geserveerd waar de temperaturen aangenaam zijn en er alle ruimte is voor een mooie avond. Vanzelfsprekend kan de avond weer op het terras worden afgesloten. Aardig om te vermelden is dat de non-alcoholische dranken in huis gemaakt worden en vaak gebaseerd zijn op kombucha’s, theeën, vruchten en kruiden. Nog een leuk nieuwtje: op zaterdag serveert Coulisse tegenwoordig ook lunch! Prijs lunchmenu 47,50 euro. Reserveren kan hier.

0 replies on “Nu te boeken: Coulisse mini-break”