De World’s 50 Best Restaurants Awards zijn uitgereikt

S.Pellegrino en Acqua Panna hadden opnieuw een prestigieuze rol tijdens de World’s 50 Best Restaurant Awards 2021, wat gisteravond plaatsvond. Topchefs van over de hele wereld reisden naar Antwerpen voor de bekendmaking van de ranglijst met de vijftig beste restaurants én om te zien wie op nummer één staat.
 
Sinds 2002 weerspiegelt The World’s Best Restaurants de diversiteit van het culinaire landschap in de wereld. Dankzij de jury van meer dan duizend culinaire experts biedt de lijst jaarlijks een momentopname van vijftig van de beste restaurants voor unieke culinaire ervaringen. Ook is de lijst de barometer voor wereldwijde gastronomische trends. De World’s 50 Best Restaurants 2021 Awards, gesponsord door S.Pellegrino en Acqua Panna, vonden gisteren plaats in Antwerpen. Toen culinair toerisme steeds populairder werd, werd The World’s 50 Best Restaurants het kompas voor beginnende fijnproevers, up-and-coming chefs en culinaire trends, waarin de complexiteit van verschillende keukens van over de hele wereld wordt gepresenteerd – met nog veel te ontdekken.
 
S.Pellegrino en Acqua Panna staan bekend om de perfecte combinatie bij voedsel, wijnen en verfijnde smaken door hun eigenschappen: Acqua Panna is zacht, licht en fluweelachtig; S.Pellegrino is helder, bruisend en verfijnd. Wat S.Pellegrino en Acqua Panna tot de fine dining-watermerken maakt, is hun onbetwiste affiniteit met de wereld van gastronomie en – meer in het algemeen – high-quality horeca.
 
De winnaar van The World’s Best Restaurant 2021 is Restaurant Noma uit Kopenhagen, Denemarken. Noma staat bekend om het creëren van New Nordic Cuisine en het inspireren van een hele generatie chef-koks over de hele wereld. Het winnende restaurant werd al eerder tot beste restaurant uitgeroepen – in 2010, 2011, 2012 en 2014 – voordat Noma in 2016 werd gesloten en in 2018 naar een nieuwe locatie verhuisde. Nu, terug in topvorm met seasonal dining, verbaast Noma 2.0 gasten opnieuw met eindeloos innovatieve menu’s.

0 replies on “De World’s 50 Best Restaurants Awards zijn uitgereikt”