Nu bestellen voor het weekend: Bord’Eau à la Maison

Als echt Amsterdams hotel sinds 1896, gaan de stad, buren en leveranciers De L’Europe Amsterdam aan het hart. Daarom hebben zowel het Michelinster bekroonde Restaurant Bord’Eau als Brasserie Marie,  twee smaakvolle menu’s ontwikkeld  zodat u – totdat beide restaurants u weer mogen verwelkomen – ook thuis van het het culinaire aanbod van De L’Europe Amsterdam kunt genieten. Al het zware werk is reeds door de chefs gedaan, de gerechten vergen enkel nog een finishing touch. De duidelijke en eenvoudige  instructies zijn inbegrepen!

BORD’EAU À LA MAISON

Ook al kunnen Michelin-ster chef Bas van Kranen en restaurant manager Wouter Denessen hun gasten voorlopig nog niet ontvangen, toch willen ze iedereen de mogelijkheid geven de tafel vol te zetten met allerlei heerlijkheden uit de natuur. Oftewel: Bord’Eau à la maison. Met Bord’Eau à la maison geniet u voor 35 euro p.p. van zeven gerechten die u, nadat u ze heeft voorzien van de finishing touch, tegelijkertijd op tafel zet. Alle gerechten kunnen zowel los, als in combinatie met elkaar gegeten worden volgens het shared dining principe. Klik hier voor het Take-Away Menu van komend weekend.

HOE WERKT HET?

U kunt het nieuwe weekmenu tot uiterlijk donderdag 12:00 uur bestellen op bordeau.nl en direct veilig afrekenen. Bestellen voor vrijdag betekent vrijdag ophalen. Bestellen voor zaterdag: zaterdag ophalen. Op beide dagen kunt u hiervoor tussen 15:00 en 18:00 uur terecht bij de entree van Freddy’s bar aan de Nieuwe Doelenstraat 2-14, Amsterdam.

MARIE CHEZ VOUS

Ook Brasserie Marie biedt – totdat de brasserie en het terras weer geopend zijn, een zaterdags afhaalmenu waarvoor samen met Lindenhoff, de beste telers en leveranciers werden geselecteerd. Onder de noemer Marie chez Vous wordt wekelijks een nieuw, smakelijk tweegangen menu gecreëerd. Het Marie chez Vous-menu is zaterdags af te halen tegen een vriendelijke buurprijs van € 19,50 p.p.

HOE WERKT HET?

Bestellen en direct (en veilig) afrekenen kan wekelijks tot uiterlijk donderdag 12:00 uur op marieamsterdam.com. De bestelling kunt u vervolgens de hierop volgende zaterdag tussen 12:00 en 15:00 uur afhalen bij de entree van Freddy’s bar aan de Nieuwe Doelenstraat 2-14 in Amsterdam.