De eenvoudigste methode om zuurdesembrood te maken

Bloem, zout, water, een oven en een pan. Meer heb je niet nodig om brood te maken.  In Brood uit de pan deelt Ilona Chovancova de eenvoudigste methode om zelf het lekkerste zuurdesembrood te maken. Door het brood te bakken in een pan, creëer je eenmooie knapperige korst terwijl je een heerlijke luchtige kern houdt.

Naast de basistechnieken staan 60 heerlijke broodrecepten in het boek. Er komen niet alleen de klassieke broden aan bod, maar ook hele verrassende recepten. Denk aan brood met cider en gedroogde appels of een brood gemaakt van paarse wortels. En met de originele belegsuggesties zoals serranoham op een bedje van verse geitenkaas en rode biet of paprikacrème met amandelen en basilicum maak je je ontbijt en lunch helemaal compleet.

Ilona Chovancova is een broodbak-expert, fotograaf en foodstylist uit Parijs. Ze heeft verschillende
kookboeken op haar naam staan.

Uitgeverij Becht |9789023016489 | € 19,99 | Hier te bestellen