Culinaire pop-up in Papierfabriek Nijmegen

Proefdruk Culinair Nijmegen: 7 top restaurants verdeeld over 3 maanden op 2.500m2 industrieel erfgoed  Van 21 juli tot en met 27 september iedere twee weken een ander toprestaurant proberen in de nieuwste hotspot van de Waalstad, Papierfabriek Nijmegen. Pro...

Van 21 juli t/m 27 september kun je iedere twee weken een ander toprestaurant proberen in de  Papierfabriek Nijmegen. Proefdruk Culinair Nijmegen opent haar deuren voor het publiek op de dag dat de Vierdaagse eigenlijk van start zou gaan. Om de twee weken heeft een ander restaurant 2.500m2 de ruimte om gasten te ontvangen op een locatie waar industrieel erfgoed, grenzeloze creativiteit en culinaire topkwaliteit samenkomen.

Aan twee van de meest bekende restaurants van Nijmegen, Bistrobar Berlin en Bistrobar Bankoh, de eer om het pop-up concept te openen. Van 21 juli t/m 2 augustus zullen zij iedere avond minimaal 100 gasten bedienen met hun signature menu’s, topwijnen en service. Zij zullen worden opgevolgd door de volgende culinaire lievelingen van Nijmegen:

  • De Honneurs – dinsdag 4 augustus – zondag 16 augustus
  • Restaurant Groenewoud – dinsdag 18 augustus – zondag 30 augustus
  • Hotel Credible – dinsdag 1 september – zondag 6 september
  • Foodbar De Pelgrim – dinsdag 8 september – zondag 13 september
  • Renato’s Pizzeria – dinsdag 15 september – zondag 20 september

De pop-up zal worden op een verrassende manier worden afgesloten

Proefdruk
Het concept is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 024events, Papierfabriek Nijmegen en de zeven Nijmeegse restaurateurs. Vaste gasten die hun favoriete menu’s nu op nieuwe locatie kunnen eten of nieuwsgierige fijnproevers die nou toch dat ene restaurant willen proberen.

Reserveren 
Om zeker te zijn van een mooie tafel, wordt gasten gevraagd vooraf te reserveren via proefdruknijmegen.nl. De locatie en het concept lenen zich tevens uitstekend voor ‘ruimtelijke’ vergaderlunches voor grotere groepen. Deze zijn op aanvraag te reserveren via info@024events.nl.

 

0 replies on “Culinaire pop-up in Papierfabriek Nijmegen”