Michelin-chef Chris Naylor van Vermeer Amsterdam opent deze week een nieuw concept: Naylor’s. Het is een exclusief één-tafelrestaurant, midden in de keuken van Vermeer. Naylor’s is gesitueerd op de plek waar voorheen de chef’s table stond. Door de gedeeltelijk transparante wanden kunnen gasten volgen wat er in de keuken gebeurt, maar zitten ze toch in een intieme setting. In Naylor’s serveert Chris robuuste gerechten met pure smaken, in de stijl van Vermeer, maar het concept staat verder los van het restaurant. Hij wil zijn gasten een zeer persoonlijke ervaring bieden, Chris Naylor opent exclusief one table-restaurant als ware ze bij hem thuis. Naylor’s kan alleen geboekt worden door gasten van Vermeer, op persoonlijke uitnodiging van Chris Naylor. Ook kunnen mensen hem persoonlijk bellen voor een reserveringsverzoek. Naylor’s is drie avonden per week geopend en biedt plek aan maximaal zes personen. De couvert-prijs is € 250 per persoon (exclusief dranken), waarbij het vervoer van en naar huis is inbegrepen voor in Nederland verblijvende gasten.
Prins Hendrikkade 59-72
W: naylors.nl