Bas van Kranen stopt de EAU in Bord’Eau

Bas van Kranen, de met een Michelinster bekroonde Executive Chef van Restaurant Bord’Eau in De L’Europe Amsterdam, begint 2020 sterk met een subtiele restyling van  het restaurant, een nieuw seizoen en bijbehorende kaart, EAU. EAU is geïnspireerd op alles wat de Noordzee te bieden heeft en is volgens de chef een van de mooiste seizoenen. Het nieuwe menu zal tot en met april 2020 beschikbaar zijn.

Gezien de koude temperaturen van de Noordzee zijn de vis, schelp- en schaaldieren op haar best qua vorm en smaak. De Noorse coquilles, koningskrab en de zonnevis sieren de kaart. De opbouw van de kaart bestaat uit zes gerechten uit het EAU seizoen die worden ondersteund door de twee overige seizoenen (FLORE en FAUNE) met ieder vijf gerechten. Gasten kunnen het volledige EAU-menu volgen of hun eigen weg kiezen met gerechten uit FLORE en FAUNE.

Restyling Restaurant
Bord’Eau heeft haar deuren opnieuw geopend na een subtiele restyling, onderdeel van het grotere redesign project van het vijfsterren luxe hotel. Ontwerpstudio Nicemakers heeft zich laten inspireren door de keuken van Bord’Eau, waar de natuur altijd leidend is.  Het volledige redesign van Bord’Eau zal eind februari 2020 af zijn. Eerder dit jaar kondigde Bord’Eau overigens de komst van de nieuwe maitre, Wouter Denessen, aan. Samen met Van Kranen staat hij garant voor persoonlijke service op het hoogste niveau.

Klik hier voor reserveringen.

 

0 replies on “Bas van Kranen stopt de EAU in Bord’Eau”