Afhalen bij De L’Europe Amsterdam

Lekker nieuws, want we kunnen weer thuis genieten van de culinaire hoogstandjes uit de keukens van De L’Europe Amsterdam. Zolang de restaurants en Freddy’s bar gesloten zijn kun je bij De L’Europe Amsterdam namelijk afhalen. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is de laatste hand leggen aan de gerechten.

Bord’Eau à la Maison

De met een Michelinster bekroonde chef Bas van Kranen en restaurant manager Wouter Denessen selecteren de beste natuurlijke producten voor een wekelijks wisselend 3-gangen menu (inclusief amuse en zuurdesembrood). Als derde op de wereldlijst van beste groenterestaurant, biedt Bord’Eau à la Maison ook een groenteoptie voor het hoofdgerecht!

Dit menu is beschikbaar voor € 39,95 p.p en van donderdag t/m zondag hier te bestellen.

MARIE CHEZ VOUS 

Haal de Franse klassiekers van brasserie Marie in huis met een wekelijks wisselend 2- of 3-gangen menu, inclusief brood en boter en een zoete Franse lekkernij voor bij de koffie. Voor het hoofdgerecht is er iedere week de keuze uit twee van Marie’s favorieten.

Het 2-gangen menu is beschikbaar voor € 20,- p.p. en het 3-gangen menu is beschikbaar voor € 27,50 p.p. en hier te bestellen.

FREDDY’S BORRELBOX

Met de Freddy’s Borrelbox kun je thuis borrelen zoals bij Freddy’s. Kies jouw favoriet uit de vier signature cocktails: de Freddy’s Collins (aperitief), de Dandy Brandy (digestief), de Dutch Negroni en de Espresso Martini die worden bereid door Freddy’s bartenders en geserveerd met lekkernijen zoals diverse kaasjes, charcuterie, nootjes en olijven. Om helemaal in de sfeer van Freddy’s te komen, krijg je exclusieve toegang tot de favoriete nummers van Freddy’s huispianist via spotify. Cheers!


De Freddy’s Borrelbox is beschikbaar voor € 24 euro en op basis van 2 personen. De borrelbox is van donderdag t/m zondag hier te bestellen.

Je kunt je bestelling 24 uur van tevoren plaatsen op de website van Marie en Freddy’s bar en 48 uur van tevoren op de website van Bord’Eau. Betalen geschied vooraf en contactloos. Voor alle drie geldt dat u je de bestelling kunt afhalen bij Freddy’s Bar aan de Nieuwe Doelenstraat 2-14 in Amsterdam.

0 replies on “Afhalen bij De L’Europe Amsterdam”