A very special table for four

TOZI heropent vandaag en biedt gasten nu ook de unieke kans om te komen dineren in privé setting op het terras van de Junior Suite van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam. Italiaanse cicchetti, heerlijke wijnen, uitstekende service en een terras exclusief voor een gezelschap van vier personen.

In samenwerking met Park Plaza Vondelpark Amsterdam opent TOZI  twee privéterrassen. Een nieuwe en buitengewone setting, met uitzicht over het groen van het Vondelpark en de mooie, karakteristieke Oud-Zuid-straat Koningslaan. Speciaal voor de gelegenheid zijn twee exclusieve menu’s samengesteld met het beste van TOZI, waaronder signature dishesals  Tonnarelli “Cacio e Pepe”, Ravioli van Buffalo ricotta met zwarte truffel, hele gegrilde zeebaars en verrukkelijke tiramisu. Verwacht een rijkelijk gevulde tafel, een uitgebreide wijnkaart en een toegewijde gastheer voor de ultieme Italiaanse beleving.

Het privéterras kan uitsluitend voor vier personen worden gereserveerd. Om het Italiaanse uitje compleet te maken is het mogelijk om in de aangrenzende Junior Suite te overnachten.

Reserveren kan hier.