3 zomerse mocktailrecepten

Ondanks de opening van buitenlandse grenzen, blijven veel Nederlanders dit jaar in eigen land. In het kader van staycation, biedt Teisseire thuisblijvers een ultiem vakantiegevoel met de introductie van twee nieuwe 0% suiker siropen: Mojito en Pina Colada. Verander in een handomdraai jouw limonade in een tropische cocktail zonder alcohol en zonder suiker. Alvast een aantal recepten ter inspiratie! 

Het ontstaan van het Franse Teisseire gaat dit jaar precies driehonderd jaar terug. Met hun ervaring in het maken van unieke smaken brengen zij deze zomer twee nieuwe varianten uit: Mojito en Pina Colada. Elke variant is geschikt voor dagelijks gebruik; ‘s middags in het zonnetje met een limoentje voor de kids of ‘s avonds met vrienden en een vleugje rum. De 0% suiker siropen voegen een natuurlijke frisheid toe aan je drankje, wat je doet denken aan een zwoele zomer aan de Franse kust.

Ze voegen eenvoudig en snel een verfrissende smaak toe aan water, en zijn daarnaast ideaal als basis ingrediënt om drankjes mee te mixen. En dat zonder alcohol en zonder suiker. Samen bieden deze smaken een frisse, fruitige en natuurlijke ervaring, met een vleugje Franse flair.

Drie zomerse mocktail recepten

  • Virgin Mojito: Voeg 30 ml Teisseire Mojito toe, top het af met 120 ml bruisend water en voeg voor een verfrissende smaak nog een takje munt er aan toe. Geen kind of zwangere vriendin in de buurt? Wanneer je 30 ml rum toevoegt heb je een echte Mojito, score!
  • Pina Colada Fizz: Voeg 30 ml Teisseire Pina Colada toe en top het af met old school 7UP of Sprite. Met een simpel recept een mocktail in handomdraai.
  • Cold Brew Mojito: Behoefte aan een opkikker? Maak een mocktail met 30 ml Teisseire Mojito, voeg 120 ml koud gezette koffie toe en voeg een takje munt toe voor de finishing touch.

Schenk bij deze recepten alle ingrediënten in een met ijs gevuld glas en roer door. Et voilà!

Adviesprijzen en beschikbaarheid

Teisseire 0% suiker is een heerlijke siroop gemaakt met vruchtensap zonder suiker, kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Helemaal mooi: een glas water met 0% suiker siroop bevat geen calorieën. Met één fles maak je maar liefst 6 tot 7,5 liter limonade. Verkrijgbaar voor € 3,09 (0,6 l) in de supermarkt.