Yogalive verbindt met privé online yogalessen

Yogalive, Europa’s eerste volledig digitale yogastudio, organiseert vanaf 18 december privé live yogasessies voor families en vriendengroepen, begeleid door een gecertificeerde yogaleraar. Zo wil de start-up iedereen helpen om de feestdagen op een originele manier samen door te brengen, met respect voor de corona-maatregelen. 

Yogalive is de eerste Europese marktplaats voor live, online yoga. Elke dag kunnen yogi’s via de app kiezen uit een gevarieerd aanbod van tientallen interactieve lessen, die ze via livestream volgen bij leraars in binnen- en buitenland. Door met technologie de drempel te verlagen, wil de Gentse start-up zoveel mogelijk mensen laten genieten van de mentale en fysieke gezondheidsvoordelen van yoga.

Fysieke én mentale gezondheid versterken

‘De laatste maanden zijn voor veel mensen zowel fysiek als mentaal uitdagend geweest’, aldus Sibren De Preter, co-founder van Yogalive. ‘Bovendien kunnen we de feestdagen niet in de gebruikelijke uitgebreide familiekring vieren. En net dat gevoel van community en verbondenheid is zo cruciaal om mentaal weerbaar te zijn.

De Yogalive-app is beschikbaar voor Android en iOs. De eerste twee weken kan je gratis proberen welke lessen bij je passen. Daarna kan je aan 10 euro per week onbeperkt lessen volgen of een pasje voor tien lessen kopen. 

Op naar 1 miljoen yogi’s in 2025

Sinds de lancering van het platform in september 2020 schreven al 600 yogi’s uit binnen- en buitenland zich in voor de livestream lessen. Het aantal leden groeit met 8% per week.

‘Elk jaar vergroot de doelgroep van yogi’s wereldwijd met 12%. Ook bij ons zien we steeds meer yoga liefhebbers. Onze ambities zijn dan ook groot. Tegen 2025 willen we 1 miljoen yogi’s bereiken‘, zegt Willem Romanus, co-founder & verantwoordelijk voor de groei bij Yogalive. Yogalive start nu een eerste investeringsronde om de app in heel Europa aan te bieden en het team uit te breiden. 

Meer informatie op www.yogalive.me

De kerstactie van Yogalive vindt u hier terug: https://yogalive.me/christmas-yoga

 

0 replies on “Yogalive verbindt met privé online yogalessen”