Teufel introduceert de in-ear koptelefoon AIRY SPORTS

Sport en muziek gaan hand in hand. Of je nu simpelweg fit wilt blijven of voor topprestaties traint, de AIRY SPORTS is je perfecte metgezel. Deze in-ear koptelefoon blijft stevig in de oorschelp zitten. De zachte earhooks bieden extra houvast. En regen noch zweet kunnen de AIRY SPORTS deren. Hij kan zelfs zwemmers tijdens het trainen aansporen met een optimale geluidskwaliteit en een lange werkduur.

Hoogwaardige audio voor duursporters
De AIRY SPORTS is speciaal ontwikkeld voor mensen met een actieve levensstijl. Deze in-ear bluetooth koptelefoon combineert het voor Teufel kenmerkende kwalitatief hoogwaardige geluid met een accuduur tot 25 uur en een behuizing die voldoet aan de eisen van waterdichtheidsklasse IPX7. De AIRY SPORTS is daarmee zowel tegen regen als zweet bestand. De in-ear koptelefoon kan ook watersporters (zwemmers, kitesurfers, enzovoort) met muziek begeleiden. De makkelijk verwisselbare passtukken en earhooks zijn vervaardigd van zacht, antibacteriële siliconen. Dit waarborgt een goede doch comfortabele grip, ook voor brildragers.

Synchroon sporten
Gebruikers kunnen het geluid aan hun persoonlijke voorkeuren aanpassen met de equalizer in de gratis Teufel headphones-app. Deze app biedt ook de mogelijkheid om de AIRY SPORTS via de ShareMe-functie te verbinden met een tweede AIRY SPORTS, zodat beide koptelefoons muziek uit dezelfde bron ten gehore brengen. Op die manier kunnen twee gebruikers bijvoorbeeld synchroon op dezelfde beat lopen.

Alles onder controle
Het volume, de telefonie en de muziekweergave kunnen via de compacte in line afstandsbediening worden geregeld. Door de afspeeltoets of pauzeertoets een paar tellen ingedrukt te houden wordt de spraakassistent (Siri dan wel Google Assistant) opgeroepen. De AIRY SPORTS van Teufel zorgt voor optimaal verstaanbare telefoongesprekken met de Qualcomm® cVc™-technologie, die het omgevingsgeluid onderdrukt en de gesprekskwaliteit merkbaar verbetert.

Kleuren, prijzen en beschikbaarheid
De AIRY SPORTS is via www.teufelaudio.nl verkrijgbaar voor € 119,99 in de kleuren Steel Blue en Night Black. Teufel heeft drie aanvullende kleuropties in productie die binnenkort verkrijgbaar zijn: Moon Gray, Coral Pink en Arctic Blue. Elke AIRY SPORTS wordt in een compact en handzaam hard etui geleverd, samen met een oplaadkabel en drie paar oorpasstukken van uiteenlopende grootte.

Feiten in vogelvlucht
• professionele in-ear koptelefoon met lineaire HD-driver en doeltreffende demping van het omgevingsgeluid
• uiterst zachte en buigzame earhooks van antibacteriële siliconen voor een goede doch comfortabele grip, ook voor brillendragers
• Bluetooth met apt-X® en AAC voor het streamen van muziek in geluid van cd-kwaliteit van onder meer Spotify, Amazon Music, Youtube en Apple Music
• lipsynchrone geluidsoverdracht voor video’s
• dankzij waterdichtheidsklasse IPX7 geschikt voor watersporters (tot 1 meter diepte gedurende maximaal 30 minuten)
• tot 25 uur aan speeltijd op één batterijlading
• in line afstandsbediening voor muziek en telefonie
• handsfree functie met Qualcomm® cVc™-technologie voor optimaal verstaanbare gesprekken
• spraakbediening via Google of Siri
• ShareMe-functie: twee AIRY SPORTS kunnen draadloos met een smartphone worden verbonden
• mogelijkheid om het geluid te personaliseren met de equalizer in de Teufel headphones-app (zonder koppelstreepje)
• verstelbaar nekbandje
• geleverd met drie paar oorpasstukken van zacht antibacteriële siliconen en een handig hard etui
• per heden verkrijgbaar voor 119,99 euro in de kleuren Night Black en Steel Blue; binnenkort ook in Moon Gray, Coral Pink en Arctic Blue

0 replies on “Teufel introduceert de in-ear koptelefoon AIRY SPORTS”