Samen staan we sterker als e-book en luisterboek

De omstandigheden in de wereld zijn momenteel ongekend. Deze wereldwijde pandemie heeft ons leven ontwricht, op alle mogelijke manieren. Samen staan we sterker van Beth Kempton is een kort, praktisch en inspirerend kompas om je door deze turbulente tijden heen te loodsen, zodat je niet langer weerstand biedt maar weerbaar wordt, en je in deze chaos voor jezelf en je familie kunt blijven zorgen.

Het helpt je kalm te blijven, te beseffen wat echt belangrijk is, je leven te versimpelen en een goede basis te leggen voor herstel. Uiteindelijk zal de hoop en potentie die in deze situatie verscholen ligt zich openbaren. Al jarenlang zijn er signalen dat we het als mensheid rustiger aan moeten doen, en dit zou weleens onze kans kunnen zijn. Dit boek toont je hoe je een langzamer leven kunt omarmen en zelfredzamer kunt worden, terwijl je tegelijkertijd ziet hoe je met alles en iedereen in verbinding staat.

Met inzichten van over de hele wereld en opdrachten om even bij stil te staan, biedt dit boek troost en herinnert het ons aan alles waar we dankbaar voor moeten zijn. Het is een uitnodiging om even op pauze te drukken, adem te halen en simpelweg ons best te doen in de situatie waarin we ons bevinden. Zo creëren we ruimte voor reflectie, verjonging en hoop, door het heden te omarmen en opnieuw te bedenken hoe we willen leven.

Verschijnt 10 juni 2020 als e-book en luisterboek |Uitgeverij A.W. Bruna | E-book: € 4,99 | Luisterboek: € 7,49 | 9789044932348

Over de auteur

Beth Kempton komt uit Engeland, studeerde Japanstudies en woonde en werkte jarenlang in Japan. Ook heeft ze zich Japanse kunsten als kalligrafie, bloemschikken, theeceremonies houden, papiermaken en pottenbakken eigen gemaakt.

0 replies on “Samen staan we sterker als e-book en luisterboek”