Rust, wellness & beauty hartje Amsterdam

Al tien jaar is The City Street Spa op de Prinsengracht een bron van rust, wellness & beauty in de hectiek van Amsterdam. The City Street Spa heeft de perfecte balans weten te vinden tussen behandelingen, rustige momenten en stilte, waardoor iedereen hier als herboren de deur uit stapt. 

Tien jaar aan de top

Sinds ze haar City Street Spa tien jaar geleden opende, heeft Chantal Naughton het succes hiervan weten vast te houden. Haar geheim? De hoge kwaliteit van de behandelingen en voortdurend innoveren. Chantal heeft een neus voor de beste nieuwe behandelingen en producten, waardoor The City Street Spa baanbrekende treatments – zoals de Million Dollar facial, LipoMASTER en CACI – als eerste in Nederland in een spa omgeving biedt. Dit maakt The City Street Spa tot op de dag van vandaag de meest geboekte spa op boekingsite Treatwell.

LipoMASTER 

Pijnloos en veilig lichaamsvet kwijtraken en alleen in de zone(s) waar jij dat wilt? LipoMaster© pakt het aan. LipoMASTER© is een zeer geavanceerde combinatie van coaching en LipoMASTER©-technologie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van lichtdiodes om de vetcellen te triggeren de opgeslagen triglyceriden tot vrije vetzuren en glycerol af te breken en deze via kanalen in de celmembranen vrij te geven. De vetzuren en glycerol worden vervolgens door het lichaam getransporteerd naar de weefsels die ze zullen gebruiken tijdens het metabolisme om energie te creëren. Dit proces is een natuurlijke reactie van het lichaam, dus LipoMaster veroorzaakt geen onnatuurlijke reacties in het lichaam en tast geen omliggende structuren zoals huid, bloed bloedvaten en perifere zenuwen aan. Een periode van oefening na de behandeling zal zorgen voor het volledige metabolisme en dus de eliminatie uit het lichaam van de vrijgekomen vetzuren. Het resultaat kan wel tot 90% verlies van het vet uit de vetcel zijn, waardoor je per behandeling tussen de 400g tot 800g vet verliest en onmiddellijk resultaat ziet. LipoMASTER© is toepasbaar voor buik, bovenbenen, armen, onderkin en rug.

CACI 

De geavanceerde CACI treatment rekent af met rimpels en fijne lijntjes. CACI-antirimpelbehandelingen zijn een niet-invasief, kosteneffectief alternatief voor fillers. Het CACI-systeem gebruikt microstroom om de spieren te versterken, te liften en te remodelleren.

Tanya Whitebits 

The City Street Spa introduceert als eerste in Nederland de tanning van Tanya Whitebits. De niet vette, niet plakkerige en geurloze formule is een hit in Groot Brittannië en won vele awards. Naast de salonbehandelingen zullen ook de producten voor thuis hier te koop zijn.

Heb je een uurtje?

Voor tiptop wil verschijnen ergens, maar krap in de tijd zit biedt City Street Spa een makeover waarin haar, manicure en pedicure tegelijkertijd gedaan worden. Binnen het uur ben je all glammed up and ready to go! 

Merken

Aesop en Coola waren twee van Chantals ontdekkingen en sinds kort wordt er in de City Street Spa gestyled met het innovatieve Noir Stockholm, Olaplex en Moroccan oil en in de nagelstudio wordt CND gebruikt. Behandelingen worden uitgevoerd met onder meer Natura Bissé, Perricone MD en Aroma Therapy Associates.

  • Prinsengracht 764 Amsterdam 
  • T. +312022214102 
  • info@thecitystreetspa.com