Opening Otentic Perfumes in Stadshart Amstelveen

Op 16 maart 2019 opent de nieuwe Otentic-winkel in Stadshart Amstelveen. Het interieur van deze winkel staat voor ingetogen luxe. Tijd, aandacht en persoonlijke service staan in dit winkelconcept voorop. Otentic Perfumes gelooft erin dat ieder mens uniek is en dat daar een persoonlijk gekozen parfum bij hoort.

OTENTIC CONCEPT

De wereld wordt overspoeld door nieuwe geuren. Met indrukwekkende mediacampagnes, celebrities als ambassadeurs en prachtige flacons proberen merken de consument te verleiden. Alleen waar het daadwerkelijk om gaat daar wordt steeds minder aandacht aan besteed: de inhoud, hoe verschillende ingrediënten samen een harmonische geurcompositie vormen en wat de persoonlijke voorkeur is van de consument zelf als het om het uitkiezen van een nieuw parfum gaat. Otentic Perfumes biedt de consument de mogelijkheid zelf een parfum te kiezen uit de 73 geuren verdeeld over verschillende geurstijlen. Otentic Perfumes laat je op een andere, meer persoonlijke manier kennismaken met de wereld van geuren.

SPECIALE PROMOTIE OPENINGSWEEKEND

Tijdens het openingsweekend op zaterdag 16 maart en op zondag 17 maart ontvangen de eerste 100 bezoekers van de Otentic-winkel een gratis tasverstuiver cadeau ter waarde van € 24 bij inlevering van een voucher. In dat zelfde weekend wordt er zowel op zaterdag als op zondag uit de ingeleverde vouchers een winnaar gekozen voor een gratis perfume explore session voor 4 personen ter waarde van € 400.