Op alles voorbereid met de CODA beautybox

Bij cosmetic drugstore CODA Amsterdam, vind je alles wat je nodig hebt voor jouw dagelijkse persoonlijke verzorging, maar dan nét even mooier en specialer dan je doorgaans in de klassieke drogisterij vindt. Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven komt oprichtster Barbara Kerseboom met een nieuw initiatief. Ze creëerde vier goedgevulde beautyboxen met lockdown essentials.

Barbara gaat normaal gesproken de wereld over om de meest bijzondere en kwalitatief hoogwaardige alternatieven voor alledaagse producten te vinden. Het resultaat is een collectie bijzondere merken die je niet overal tegenkomt. Nu veel van ons aan huis gebonden zijn, besloot ze een box te creëren die gevuld is met allerlei onmisbare verzorgingsproducten. Denk onder andere aan toiletpapier van The Good Roll, vitamines van Yummygums, geurkaarsen van Brandt Kaarsen, sheetmasks, tandpasta, douchegel, handzeep en handcrème. CODA kan de box samenstellen maar het is ook mogelijk om de box volledig te laten personaliseren. Leuk, handig én lekker voor jezelf, maar zeker ook om cadeau te geven.

Box 1: € 24,95 twv € 30
Box 2: € 49,95 twv € 65
Box 3: sheetmasks voor 3 dagen € 9,95 t.w.v. € 12
Box 4: sheetmasks voor een week € 21,95 twv € 28

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Bestellen kan via: info@codacosmetics.nl of via T: 020-3330315.

Bezoek ook CODA’s virtual shopping mall 
Liever het hele assortiment te bekijken? Ook dat is mogelijk via de Virtual Shopping Mall. Als klant kun je al videopbellend een rondje door de winkel maken en de producten van dichtbij bekijken, terwijl je naar persoonlijk advies kunt vragen. Dichter in de buurt van écht winkelen komt het niet. Via het Instagramaccount @Myvirtualshoppingmall vind je alle winkels die hier aan meedoen. Zo support je lokale ondernemingen terwijl je het gevoel hebt dat je écht aan het winkelen bent. Shoppen wordt weer zo gezellig en persoonlijk als mogelijk in deze tijd. Makkelijk en veilig.