Natuurlijk & onweerstaanbaar

NIVEA heeft Fresh Blends gelanceerd: drie fruitig geurende douchegels die zacht voor de huid zijn en lief voor de planeet.  De formules zijn namelijk gemaakt van plantaardige melk en komen in een gerecyclede verpakking. Elke variant is geschikt voor dagelijks gebruik en geeft elke douche een tropisch tintje. De Fresh Blends zijn verkrijgbaar voor € 6,99 (300 ml) per stuk.

Verkwikkende geuren, zachte formule

De verkwikkende geuren staan centraal in de nieuwe NIVEA Fresh Blends lijn. De fruitige geuren zorgen voor een frisse douche-ervaring en voegen wat extra vrolijkheid toe aan je dagelijkse routine. Daarnaast zijn de drie douchegels zacht voor de huid, gemaakt van plantaardige melk, die vol verzorgende elementen zit en daarom een zacht ingrediënt is voor de huid, vooral in een douchegel-formule. De vruchtensappen voegen een vleugje natuurlijke frisheid toe die de zintuigen prikkelen. De formules bestaan voor 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong* en zijn voor 98% biologisch afbreekbaar. Bovendien zijn 100% van de ingrediënten veganistisch**. De flessen zijn gemaakt van tot wel 100% gerecycled plastic*** en kunnen na gebruik opnieuw worden gerecycled. Dit vorige leven uit zich in een lichtgrijs waasje, die elke fles volledig uniek maakt.

Drie varianten:

Raspberry, Blueberry & Almond Milk

Ga voor de roze versie met extracten van frambozen, bosbessen en amandelmelk voor een stralende, fris uitziende en gehydrateerde huid. De formule van deze variant bevat een samenstelling die de fruitige geuren van frambozen en bosbessen combineert, versterkt door een vleugje groene rabarber en bergamot.

Watermelon, Mint & Coconut Milk

De groene variant met extracten van watermeloen, munt en kokosmelk zorgt voor een gezond uitziende, frisse huid. Deze verfrissende douchegel bevat een combinatie van munt- en clementinegeur, versterkt door geuren van komkommer en groen kokoswater.

Apricot, Mango & Rice Milk

Met de gele versie met extracten van abrikoos, mango en rijstmelk houd je de huid soepel en zacht. De formule bestaat uit een zomerse cocktail van delicate fruitgeuren van zachte abrikoos, mango, ananas en guave voor een lekker aanvoelende en exotische ervaring.